Anchetatorii cred ca au gasit craniul Elodiei Ghinescu

La mai bine de trei ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, procurorii mai ca-şi freaca mainile de fericire. Cred ca au gasit-o pe celebra avocata. Un barbat a descoperit, din intamplare, pe malul raului Olt un craniu de femeie. Anchetatorii spun ca primele analize de laborator arata ca ar fi vorba de Elodia. Testul ADN şi reconstructia computerizata a craniului vor da verdictul final. Saptamana trecuta, un barbat a sunat la 112 şi a anuntat ca a gasit un craniu in apropiere de vama Sfantu Gheorghe, pe malul raului Olt, la aproximativ 800 de metri de Drumul National 12. Potrivit procurorilor, acesta apartine unei persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 35 şi 40 de ani. Anchetatorii au facut deja o serie de expertize. Rezultatele antropologice au aratat ca ar putea fi vorba de Elodia. Doar cateva verificari suplimentare ii mai despart de rezolvarea cazului - efectuarea testului ADN dar şi suprapunerea computerizata a fotografiei cu craniul gasit cu imaginea avocatei. Analizele vor fi facute la Institutul National de Criminalistica al Inspectoratului General al Politiei Romane. Testele ADN vor fi comparate cu cele ale parintilor Elodiei. Pentru anchetatori incheierea acestui dosar ar fi un mare succes. Ei au cautat-o luni in şir pe Elodia. Au scormonit apele Oltului dar şi un lac din Braşov, au verificat padurile şi cimitirele din judet. Au sustinut mereu ca Elodia este moarta şi l-au pus sub acuzare pe Cristian Cioaca pentru omor. Politistul a picat testul poligraf, dar fara gasirea cadavrului nu a putut fi trimis in judecata. Pe tot parcursul anchetei Cristian Cioaca i-a sfidat pe anchetatori. Avocata Elodia Ghinescu a disparut pe 30 august 2007. Tatal ei a murit saptamana trecuta, in urma unui atac de cord fara sa afle ce s-a intamplat cu fiica lui. [poll id="3"]

La mai bine de trei ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, procurorii mai ca-şi freaca mainile de fericire. Cred ca au gasit-o pe celebra avocata. Un barbat a descoperit, din intamplare, pe malul raului Olt un craniu de femeie. Anchetatorii spun ca primele analize de laborator arata ca ar fi vorba de Elodia. Testul ADN şi reconstructia computerizata a craniului vor da verdictul final.
Saptamana trecuta, un barbat a sunat la 112 şi a anuntat ca a gasit un craniu in apropiere de vama Sfantu Gheorghe, pe malul raului Olt, la aproximativ 800 de metri de Drumul National 12. Potrivit procurorilor, acesta apartine unei persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 35 şi 40 de ani.

Anchetatorii au facut deja o serie de expertize. Rezultatele antropologice au aratat ca ar putea fi vorba de Elodia. Doar cateva verificari suplimentare ii mai despart de rezolvarea cazului – efectuarea testului ADN dar şi suprapunerea computerizata a fotografiei cu craniul gasit cu imaginea avocatei. Analizele vor fi facute la Institutul National de Criminalistica al Inspectoratului General al Politiei Romane. Testele ADN vor fi comparate cu cele ale parintilor Elodiei.

Pentru anchetatori incheierea acestui dosar ar fi un mare succes. Ei au cautat-o luni in şir pe Elodia. Au scormonit apele Oltului dar şi un lac din Braşov, au verificat padurile şi cimitirele din judet. Au sustinut mereu ca Elodia este moarta şi l-au pus sub acuzare pe Cristian Cioaca pentru omor. Politistul a picat testul poligraf, dar fara gasirea cadavrului nu a putut fi trimis in judecata.

Pe tot parcursul anchetei Cristian Cioaca i-a sfidat pe anchetatori.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut pe 30 august 2007. Tatal ei a murit saptamana trecuta, in urma unui atac de cord fara sa afle ce s-a intamplat cu fiica lui.

[poll id=”3″]

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.