Noutati :

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, vine la Timisoara pentru a se interesa de stadiul autostrazii spre Arad

13 iulie, 2011 - 11:31 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si-a programat o vizita in judetul Timis pentru a se interesa daca se lucreaza la Autostrada Arad-Timisoara si daca se va putea da drumul circulatiei rutiere la momentul stabilit.

Anca Boagiu i-a stricat planurile prefectului de Timis, Mircea Bacala, care isi programase astazi o vizita pe santierul autostrazii Arad-Timisoara.

Prefectul a decis ca mai bine o asteapta pe Anca Boagiu sa vina la Timisoara si sa faca impreuna aceasta vizita. Aceasta, dupa ce in urma cu doua saptamani, planurile prefectului de a vizita autostrada au fost date iarasi peste cap de ploaie.

Oricum, conform prefectului, lucrarile sunt in grafic la acest drum si cel mai probabil in luna decembrie se va putea deschide circulatiei in luna decembrie a acestui an.

„Judetul Timis este mai avantajat pentru ca pe bucata de autostrada care traverseaza judetul nostru nu sunt lucrari complexe cum sunt in bucata Aradului”, a explicat Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

In acest moment, pe santierul autostrazii Arad- Timisoara lucreaza 350 de muncitori, iar lucrarile sunt in toi pentru ca trebuie finalizate pana in iarna.

Autostrada Arad- Timisoara are 32,25 kilometri, iar pe traseul ei sunt construite 37 de podete. Dintre acestea, 14 au fost deja finalizate. Valoarea intregului proiect este de 135 milioane de euro, bani de la Banca Europeana de Investitii si Guvernul Romaniei. Contributia Guvernului statului roman este de 22 milioane de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Iar vine asta, in fiecare luna isi face prezenta? Adevaru ca e mai bine sa vina des, sa-i verifice pe constructori ca altfel…o sa avem autostrazi la Pastele Cailor. Face treaba buna Boagiu