Noutati :

ANAF schimba modul de publicare a ‘listelor rusinii’. Cine nu se va regasi pe urmatoarele tabele?

28 iulie, 2016 - 09:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: NATIONAL
0

Fiscul a publicat o singura data lista cu datornici la stat, la finalul lunii martie, insa pentru urmatoarea actiune de acest tip nu se va mai desfasura dupa aceleasi reguli. ANAf-ul va face modificari si va elimina contribuabili de pe liste.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a schimbat regulile de publicare a listelor datornicilor la buget, astfel ca urmatoarele liste care vor fi publicate pentru trimestrul al doilea al acestui an sa elimine persoanele fizice si firmele ale caror datorii la stat sunt mai mici sau egale cu sumele pe care trebuie sa le primeasca de la stat.

De asemenea, spre deosebire de listele publicate in luna mai, urmatoarele liste ale debitorilor publicate de ANAF vor avea o noua coloana denumita „Observatii”, care va contine precizari privind starea juridica a debitorilor – insolventa, faliment sau insolvabilitate.

Aceste modificari urmeaza sa fie implemetate incepand cu lista debitorilor care înregistreaza obligatii fiscale restante aferente trimestrului II 2016„, a mai precizat ANAF.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...