Noutati :

Ana Roza Hittner este dascalul anului din Timis! Profesoara de chimie de la Colegiul National ”C.D. Loga” a fost premiata cu un laptop!

6 decembrie, 2011 - 03:59 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Pentru ca a avut elevi premiati la nivel national si international, pentru a facut parte din comisii judetene si nationale in elaborarea de metodologii si alte planuri la disciplina Chimie si pentru ca de ani de zile aduce medalii in Banat, Ana Roza Hittner a fost desemnata profesorul anului!

Klaus Ludescher este in centrul atentiei, nu eu. El a obtinut premiul intai la Olimpiada Nationala de Chimie, a obtinut premii la concursuri nationale si nu doar la clasa a IX-a, in care a fost anul trecut scolar, ci a concurat si a obtinut premii la clasa a X-a, a XI-a si a XII-a. Daca nu ar fi fost el, nu cred ca as fi primit nici eu acest merit”, spune modesta profesoara prin mana careia au trecut generatii de elevi.

Klaus Ludescher, unul dintre elevii emblema ai Timisului, multipremiat la nivel national si international la disciplina Chimie, are numai cuvinte de lauda pentru profesoara sa. El recunoaste ca aceasta l-a ajutat foarte mult sa-si dezvolte cunostintele la aceasta disciplina. ”Se poate face mult mai mult in judetul nostru. Avem potential, trebuie doar sa-l descoperim si sa-l exploatam. Sunt multi copii buni la chimie, matematica si fizica, iar ei ar trebui indrumati acolo unde au talent. Atunci rezultatele noastre ar fi mult mai multe si mai bune”, spune elevul de clasa a X-a de la Colegiul National ”C.D. Loga”.

Milin Tihomir, directorul ”C.D. Loga”, a precizat ca institutia pe care o conduce este cea mai avantajata de distinctia primita de profesoara de chimie, dar si de rezultatele pe care Klaus si alti colegi ai lui le obtin la concursurile la care participa. ”Cand vorbim despre doamna profesoara Ana Roza Hittner, vorbim despre un dascal pe care il caracterizam prin urmatoarele trasaturi: exigenta, un cadru didactic extrem de ancorat in munca pe care o depune, un dascal de vocatie si o profesionista desavarsita”.

Profesoara Hittner a primit un laptop, premiu pentru activitatile depuse de-a lungul anului 2011, de la o firma privata ce activeaza si pe piata timisoreana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. nu prea v-au iesit izomerii de data asta..

  2. daca s ar sti cat ii de exigenta profa asta ar pune o sa cumpere laptop la fiecare elev in semn de iertare =))) nu sa primeasca ea:>P huaaa