Noutati :

Amfiteatrul de la Spitalul Judetean Timisoara va fi preluat si reparat de Universitatea de Medicina

10 februarie, 2014 - 03:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara a cerut Consiliului Judetean Timis cedarea amfitatetrului de la Spitalul Judetean, acolo unde invata studentii, pentru ca acesta sa fie reparat de universitate.

Am demarat impreuna cu Universitatea de Medicina un program comun pentru sustinerea proiectelor unor cadre didactice care se pregatesc in spitalele din judet si a viitorilor medici. Concret, UMF va prelua amfiteatrul de la Spitalul Judetean„, a spus Bojin.

De asemenea, tot la propunerea Universitatii de Medicina va fi deschisa, din toamna, o scoala de asistente medicale, la Lugoj.

A si am cazut de acord cu primaria de la Lugoj pentru acceptul de a incepe din toamna un ciclu de pregatiri pentru asistente, o scoala tehnica pe care sa o foloseasca UMF. Urmeaza sa se semneze contractul pentru acest proiect„, a mai spus Bojin.

Cat despre celelalte proiecte ale judetului, in ceea ce priveste construirea unei maternitati in apropierea Spitalului Judetean, Titu Bojin spune ca se bazeaza pe exercitiul bugetar al UE, 2014- 2020.

Nu am lasat la o parte maternitatea care e depus ca proiect. UE nu a transmis care sunt axele pentru urmatorul exercitiu bugetar, deocamdata suntem in negocieri. Avem punctajul si toate detaliile, va trebui sa vedem daca atragem sau nu fonduri europene„, a spus Bojin.

Pe de alta parte, anul acesta Consiliul Judetean Timis pregateste mutarea spitalului de psihiatrie de pe strada Iancu Vacarescu intr-unul din spatiile fostei garnizoane militare de la Giroc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...