Noutati :

American Dream a fost adus de firme din SUA studentilor de la Universitatea Politehnica Timisoara. GALERIE FOTO!

16 martie, 2012 - 02:05 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Scule ce se invart la 40 000 rot/min sau softuri CAM de generare de suprafete extrem de complexe le-au fost prezentate studentilor de la Facultatea de Mecanica. Cadre didactice si tineri din toti anii de facultate au urmarit aparatura americana.

American Dream a fost derulat la Facultatea de Mecanica din Timisoara organizat de s.l.dr.ing. Adrian But si departamentul de Ingineria Materialelor si a Fabricatiei. La acest eveniment au participat doar firme din SUA specializate in domeniul prelucrarilor prin aschiere.

In decursul a 8 ore, reprezentanti ai firmelor din vestul tarii, cadre didactice si studenti au avut ocazia sa vada in actiune scule ce se invart la 40 000 rot/min sau softuri CAM de generare de suprafete extrem de complexe“, a precizat Norbert Kazamer, presedintele Ligii Studentilor din Facultatea de Mecanica din Timisoara.

La eveniment au fost prezente firme specializate in domeniul masini unelte si sisteme avansate de productie, scule de inalta precizie, scule si parametrii de aschiere, solutii CAD/CAM si dispozitive de prindere. Reprezentantii acestora le-au aratat viitorilor ingineri cum reactioneaza dispozitivele create de ei in anumite situatii si care este rolul specialistului in perfectionarea utilajelor.

Aceste actiuni organizate in Facultatea de Mecanica vor continua in luna aprilie si luna octombrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...