Noutati :

Amenzi uriase la clinici, spitale, farmacii si furnizori de dispozitive medicale, in Timis! Casa de Asigurari de Sanatate a trecut la sanctiuni drastice

11 mai, 2016 - 12:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Ample controale la furnizorii de servicii medicale din Timis, facute de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate in primele luni ale anului. Nu mai putin de 197 de verificari au fost efectuate de inspectori la spitale, clinici, farmacii, cabinete, etc.

Au fost verificati 164 de furnizori de medicamente, 10 medici de familie, 10 spitale, 9 ambulatorii clinice, un laborator si 3 furnizori de dispozitive medicale.

In urma controalelor, furnizorii amintiti  au fost sanctionati cu aproximativ 211.000 lei. Controalele au vizat respectarea de catre furnizor a clauzelor contractuale, concordanta dintre serviciile medicale contractate, efectuate , raportate si decontate de CJAS, precum si alte aspecte sesizate la fata locului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Spagarii au fost ocoliti