Amenzi de aproape 500.000 de lei, in urma controalelor la statiile GPL din Timisoara si judet. 11 au fost inchise

TIMISOARA. Dupa aproape doua saptamani de controale la statiile GPL din judetul Timis, autoritatile au verificat 233 de operatori economici si 35 de cisterne. Verificarile au inceput in 29 august si vor continua pana in 31 octombrie.

CITESTE SI: Santiere pe mai multe strazi din Timisoara, la inceputul anului scolar. Nu toate vor fi finalizate in toamna 

In urma actiunilor au fost depistate 175 de nereguli si au fost dispuse 215 masuri de remediere. Au doat date 162 de sanctiuni, intre care 126 de avertismente, si 36 de amenzi in valoare totala de 480.000 de lei.

De asemenea, a fost suspendata activitatea a 11 firme.

Actiunile de control au fost facute separat de catre fiecare institutie cu rol de control: Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, Compania Nationala pentru Controlul Cazanelor, Instalatiilor de Ridicat si Recipientelor sub Presiune S.A., Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, Garda Nationala de Mediu, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General al Politiei Romane, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Inspectoratul Teritorial de Munca, Autoritatea Vamala Romana, Autoritatea Rutiera Româna, Agentia pentru Protectia Mediului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. eurospagoil spune:

  bomba dintre blocurile de pe mures nu a fost inchisa

 2. Wanda89 spune:

  Linde Gas lângă Continental cauciucuri și cartierul UMT. + pădure + cale ferată. Sper că sunt în regulă, măcar pe hârtie.

 3. CANAL spune:

  Dar ce s-a intamplat cu statiile astea de s-au stricat toate 11 deodata? Ca acu’ vreo luna erau toate ok. Aveau autorizatii de functionare, erau echipate corespunzator, ofereau servicii comerciale in conditii de siguranta si functionau fara sa puna in pericol pe nimeni. Deci ce s-a intamplat cu aceste statii in ultima luna de a trebuit sa fie inchise si au trebuit aplicate sanctiuni, ca din articol nu reiese? Erau periculoase? Erau in stare tehnica necorespunzatoare? De ce?