Noutati :

Amenintate cu controale si amenzi, institutiile publice isi schimba programul de lucru cu publicul in Timis

6 mai, 2015 - 12:08 PM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Institutiile publice din Timis vor trebui sa-si schimbe programul de lucru cu publicul, altfel se vor alege cu amenzi.

Daca inainte programul obisnuit era de luni pana vineri, de la ora 08.30 la 16:30, fiecare institutie publica din judet va trebui ca in una din cele cinci zile lucratoare sa-si prelungeasca orarul pana la 18:30.

„Am facut o informare institutiilor publice si primariilor cu privire la programul de lucru cu publicul. Conform unei hotarari de Guvern din 2004, programul cu publicul trebuie organizat obligatoriu intre orele 08:30-16:30, iar in una din zilele saptamanii, programul trebuie organizat pana la 18:30. Aceasta informare am transmis-o in urma cu doua saptamani catre toate institutiile publice si primarii, iar incepand de saptamana viitoare vom organiza verificari pentru a vedea daca acestea respecta programul de lucru cu publicul. In cazul unor verificari se va urmari daca este afisat programul si daca exista actul administrativ prin care se stabileste acest program. Au fost cateva reclamatii legate de primarii ca nu respecta acest program. Amenda este de 1500 de lei”, a declarat Eugen Dogariu, prefectul judetului.

La Prefectura, ziua cand angajatii stau la serviciu pana la 18:30 este miercurea, iar in restul zilelor se lucreaza pana la 16:30.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...