Noutati :

Amenda usturatoare pentru Ingerii Galbeni la Timisoara! Pentru ce au fost sanctionati?

22 decembrie, 2015 - 12:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
7

TIMISOARA. Va baga adanc mana in buzunar! Patronul firmei de tractari auto Ingerii Galbeni a primit o amenda usturatoare de la Politia Locala Timisoara.

Agentii din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal au aplicat, luni, doua sanctiuni contraventionale la doua firme, cu acelasi sediu in Giarmata si acelasi administrator pentru ca au montat panouri de afisaj  fara a detine autorizatie de construire.

Panourile au fost montate de firma ingerii Galbeni Asigurari SRL si Banat Tractari SRL pe str. Miresei nr. 1 si aveau inscriptionate pe ele instructiuni  referitoare la regulamentul de parcare si destinatia spatiului.

ingerii-galbeni-panou

Conform Legii 50/1991, executarea sau desfiinţarea, totala ori parţiala, fara autorizaţie a lucrarilor prevazute la art. 3, printre care si lucrari de construcţii cu caracter provizoriu precum chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere, corpuri si panouri de afisaj, firme si reclame, copertine si pergole constituie contraventie. Amenzile aplicate administratorului celor doua societati sunt de 3000 lei fiecare.

panou-ingerii-galbeni-parcare-mireseiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 3000 lei woow Le ia 30 de min sa ii recupereze LOL

  2. Pe seama fraierilor … sau nesimtitilor. Nu sunt pro Ingeri dar nici pro nesimtire.

  3. feriti-va si de banat tractari !!!!!!!!!

  4. Am urmarit si eu filmarile dumneavostra privind abuzurile ingerilor galbeni si ce pot spune e …ca amenda e fix..un fleac..6000 lei ii produc intr o zi ..cei de la ingerii galbeni..nu credeti? Din cate am observat ..jmecherul e bine pregatit..si…nu prea exista nici o solutie de a fi agatat…parerea mea…personala..e ca..toti sunt mana in mana..de la cel de sus..la cel scos la inaintare..Numai bine , sarbatori cu bine……si.. nu in ultimul rand…ROTI LIBERE.. ! :)))

  5. Dracii galbeni mai au montate panouri si la magazinul billa din calea sagului poate se verifica si aici legalitatea lor

  6. amenda nu e incasata, e doar un proces verbal, poate fi contestata.
    panourile ilegale trebuie demolate?

  7. INGERII GALBENI au devenit INGERII NEGRI, astia nu au cum a supravetui daca nu ridica masini, altfel devin falimentari, asa ca datile de lucru daca va este mila de ei………….Firme de rahat!