Amenda de aproape 10.000 de euro pentru un barbat din Timisoara

TIMISOARA. Un timisorean a incasat o amenda record zilele trecute de la politistii locali.

CITESTE SI: Administratia Fritz pierde peste 100 de milioane de lei bani europeni. Zeci de proiecte sunt abandonate sau nu sunt finalizate la timp la Timisoara 

Agentii erau in patrulare pe strada Zefirului din cartierul Kuncz, cand au surprins un barbat care ardea de zor deseuri de plastic, dar si alte resturi, pe domeniul public.

Oamenii legii l-au legitimat si au aflat ca are 54 de ani. Barbatul a fost sanctionat cu 45.000 de lei, adica aproximativ 10.000 de euro pentru ca a incendiat deseurile.

Nu a fost singurul timisorean amendat in ultimele zile. Alti 6 au fost sanctionati pentru ca au abandonat deseuri pe spatii verzi sau langa pubele in zine precum Ion Cranga, Aries, sau Aurel Pop, valoarea totala a amenzilor fiind de 8700 de lei. Alti 6 timisoreni au fost amendati pentru ca nu aveau contracte de salubrizare.

Nu au scapat nici asociatiile de proprietari, trei dintre acestea fiind amendate cu suma totala de 4500 de lei pentru ca nu a fost intretinuta curatenia in jurul imobilelor si la locul de amplasare a pubelelor.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Sa mearga si in remetea mare spre ianova sa vada acolo gropi de gunoi clandestine…

 2. Mica Vienă, ce mai!

 3. Mica Vienă sau nu omul sfințește locul.

 4. Fasia GAZA

 5. Trebuie mentionat ca etnia individului nu a fost specificata deoarece nu era necesar. O stim cu totii.

 6. Banațan gie fruncie ierea dă ietnie?

 7. Dupa culoare parea mexican de-al tau.

 8. Mexican gin Țîgănișoara unde centrul e al lor?

 9. Cimisorean de-al nostru, e fruncea la negativisme.

 10. La cat mai multe amenzi pentru cei care fac asa ceva !

 11. Cei din poza sunt romi. Ei nu reprezinta Banatul. Ei au venit aici ,la fel ca unii pentru oportunitățile de aici. Faptul ca se tot da cu noroi.in băștinași, denota frustrarea celor veniți,ca nu sunt primiți cu bratele deschise și puși la loc de cinste.
  În alta ordine de idei,dacă era rău aici ,faptul ca se vine în valuri,exact ca migrantii,contrazice lucrul acesta