Amenda de 10.000 de euro pentru un munte de gunoaie intr-o comuna din Timis

TIMISOARA. Comisarii Garzii de Mediu Timis au amendat Primaria Satchinez cu 50.000 de lei pentru un morman de gunoaie la o statie de sortare lasata de izbeliste.

CITESTE SI: Panica pe strada pe care dupa o deratizare au murit 2 copii si mama lor la Timisoara. Interventie a pompierilor si a unui echipaj CBRN 

Reprezentantii Garzii deMediu Timis au observat pe Facebook mai multe imagini cu deseurile abandonate pe fostul amplasament al unei statii de sortare a gunoaielor si au pornit in control.

”Fosta statie de sortare este in stare avansata de degradare, la fel si cladirile administrative si cele tehnice, iar pe platforma betonata, cat si pe terenurile adiacente erau abandonate cantitati insemnate de deseuri: plastic, sticla, hartie, carton, peturi, metale feroase si neferoase, incusiv lana si anvelope uzate”, a transmis Garda de Mediu Timis.

Avand in vedere ca detinatorul terenului pe care se aflau gunoaiele este UAT Satchinez, comisarii au aplicat o amenda in valoare de 50.000 de lei si au dispus masuri urgente pentru salubrizarea amplasamentului si luarea de masuri pentru prevenirea abandonarii deseurilor in locatia respectiva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.