Noutati :

Amenda care l-a speriat pe un timisorean. Pentru ce va scoate din buzunar 30.000 de lei

28 octombrie, 2017 - 07:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Dornic sa reamenajeze apartamentele pe care le detine in Timisoara, un barbat s-a apucat de lucrari serioase.

CITESTE SI: Veste excelenta. Timisoara va avea clinica specializata in operatii pe inima la bebelusi si copii. De ce mai este nevoie

Omul are locuintele intr-un imobil monument istoric din cartierul Fabric, a pornit reparatiile, insa n-a cerut de nicaieri vreo autorizatie in acest sens. Or legea in astfel de situatii cere o multime de documente, pentru ca lucrari in cladiri monument nu se fac decat cu avizul Ministerului Culturii si autorizatie de construire cu multe stampile de la specialisti.

Pe cand inaintase bine cu renovarile, proprietarul imobilului de pe strada Stefan cel Mare nr 10 s-a trezit la usa cu politistii locali de la Serviciul Disciplina in Constructii.

A fost amendat cu 30.000 de lei, cate 5.000 pentru fiecare apartament.

Politistii atrag atentia ca pentru lucrarile de reparatii in cladiri care fac parte din zona istorica sunt neceare autorizatii si avize speciale, altfel proprietarii risca amenzi usturatoare.

Foto: timisoara tour guide

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „… si autorizatie de construire cu multe stampile de la specialisti.” MA TAVALESC PE JOS DE RAS! Cate clase ai mai Anonimule?