Noutati :

Ambasadorul Frantei a primit, la Timisoara, Medalia aniversara a Revolutiei Romane

6 februarie, 2013 - 06:10 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Ambasadorul Frantei, Excelenta Sa Philippe Gustin, a incheiat, miercuri, o vizita de doua zile in zona de vest a tarii, ocazie cu care a discutat cu primari de municipii, presedinti de consilii judetene si prefecti, despre regionalizarea Romaniei.

”Avand in vedere contextul regionalizarii tarii, pentru mine aceasta vizita a fost foarte importanta pentru ca am putut discuta cu alesii din judetele vizitate pe acest subiect, am ascultat parareile lor despre procesul regionalizarii. Cred ca toata lumea adera la procesul regionalizarii,  dar exista multe semne de intrebare daca e sa analizam detaliul procesului de regionalizare”, a declarat Philippe Gustin, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa.

Ambasadorul Frantei s-a declarat impresionat de Memorialul Revolutiei de la Timisoara si si-a amintit ca in decembrie 1989 se afla in Ungaria de unde a urmarit evenimentele ce se petreceau atunci in Romania.

”Vizitand acest muzeu mi s-au trezit unele amintiri. in decembrie 1989 eram la Budapesta, nu departe de Timisoara. Urmaream minut cu munut evenimentele derulate la Timisoara, apoi in sudul Romaniei”, a declarat ambasadorul.

In finalul vizitei sale, Excelenta Sa Philippe Gustin, a primit din partea Memorialului revolutiei, de la directorul acestuia, Traian Orban, Medalia aniversara a Revolutiei Romane.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...