Noutati :

Am mai castigat o jumatate de an pentru vaporase si nu dam deocamdata banii europeni inapoi, la Timisoara. Primaria ceruse o pasuire de 12 luni

15 decembrie, 2017 - 09:23 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. 31 decembrie 2017 era ultimul termen limita pentru incheierea proiectului de reabilitare a malurilor Begai, respectiv momentul in care vaporasele ar fi trebuit sa asigure curse de transport in comun la Timisoara pentru ca Primaria sa nu fie nevoita sa dea inapoi banii europeni din proiect, 6 milioane de euro.

CITESTE SI: Noi nu uitam! Scanteia Revolutiei de la Timisoara se aprindea in 15 Decembrie 1989, in Piata Maria 

Proiectul nu poate fi socotit finalizat daca cele 7 vaporase cumparate de Primaria Timisoara nu asigura servicii de transport in comun, insa acest lucru nu e posibil fara crearea unei Autoritati Navale, pentru infiintarea careia guvernul trebuie sa ia o decizie.

Socotind ca odata cu achizitionarea celor 7 vaporase, cu aproximativ 2 milioane de euro, Primaria Timisoara s-a achitat de toate obligatiile care ii reveneau in proiectul de reabilitare a malurilor Begai si ca nu e vina municipalitatii ca nu s-a infiintat Administratia Caii Navigabile, primarul Nicolae Robu a amenintat ca va trimite o instiintare la Comisia Europeana, la Bruxelles, explicand situatia.

Totodata, municipalitatea s-a adresat ADR V Vest solicitand o prelungire cu un an pentru finalizarea proiectului european. Agentia de Dezvoltare Vest insa a reusit sa obtina doar o pasuire de 6 luni.

Primarul Nicolae Robu le va propune consilierilor locali ca in viitoarea sedinta in plen sa aprobe prelungirea datei limita pentru incheierea proiectului la 30 iunie 2018.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...