Noutati :

‘Am avut un nod in gat si lacrimi, care nici nu stiu daca au fost de bucurie ori de tristete. Voi continua sa lupt’. Marturisirea medicului Virgil Musta de la Timisoara, care a vindecat de coronavirus 400 de oameni

6 mai, 2020 - 08:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
5

TIMISOARA. Medicul Virgil Musta, doctorul erou care a vindecat 400 de bolnavi de coronavirus la Spitalul Victor Babes din Timisoara, face marturisiri emotionante, dupa ce i-a provocat pe timisoreni sa spuna cum isi vor relua fiecare viata, dupa data de 15 mai, odata cu incetarea starii de urgenta.

CITESTE SI: 3 noi tratamente pentru bolnavii cu coronavirus in stare grava, la Timisoara. Medicul Virgil Musta, care a vindecat 350 de oameni cu COVID 19: E un mare atu daca reusim sa obtinem studii cu medicamente care au rezultate promitatoare. Video 

Medicul spune ca a fost coplesit de emotie citindu-le parerile si indemnurile, lucru ce-l determina sa lupte in continuare cu si mai multa energie. Totodata, Virgil Musta atrage atentia ca pericolul de infectare cu COVID 19 este in contiuare prezent, astfel ca razboiul trebuie dus, in paralel, si de oamenii din afara spitalelor, prin respectarea regulilor.

CITESTE SI: Provocarea de dupa 15 mai, lansata de Virgil Musta, medicul erou de la Timisoara, care a vindecat 400 de oameni de coronavirus la Spitalul Victor Babes

Iata mesajul medicului Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara!

Principalul motiv pentru care pandemia este sub control este chiar atitudinea voastră, foarte responsabilă la majoritatea

Dragi membri City Doctors,
M-am oprit să vă scriu din nou, nu puteam altfel. Am citit cu nesaț mulțimea de comentarii ale voastre la postarea mea de ieri prin care vă rugam să spuneți cum vedeți voi în plan personal viața de după 15 mai.

Sunteți incredibili…am avut un nod în gât și câteva lacrimi, care nici nu știu dacă au fost de bucurie sau de tristețe, pentru că am simțit și eu suferința și sacrificiul prin care ați trecut pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi.

Ați ținut cont și de multe dintre recomandările mele, vă muțumesc mult pentru asta și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți.

Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie.

Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi.

Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări.

Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!

Printre postări, am găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le voi folosi sau voi încerca să le transmit factorilor resposabili care le pot pune în aplicare.

Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii.

Vă mulțumesc mult. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Dr. Virgil MustaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu l-aș numi erou ci Sfânt! El face minuni nu moaștele din racle.

    • Ai mare dreptate,Olimpia

    • Exact!

  2. Recunostinta pentru daruire si abnegatie !!! Mult respect pentru toti medicii , asistenti si asistente , pentru tot personalul medical care, cu constiinta isi fac datoria !

  3. Sunteți un om cu suflet mare dar totuși sa nu exageram ca nu este nici erou și nici sfânt.Toti cei care sunt pe secția de infecțioase au depus un mare efort. In contact cu persoanele infectate au fost și alți mulți doctori nu doar dumneavoastră. sunteți șeful de secție dar cei care au purtat adevărată lupta sunt dna doctor Monica Cialma,Dl Roșca și Dna Adelina.acestia chiar au luptat alături de pacienti.