Noutati :

Am aflat primele rezultate la examenul de admitere la Medicina! Care au fost ultimele medii cu care s-a intrat la fiecare specializare?

22 iulie, 2015 - 05:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Medii mari la admitere la Medicina anul acesta! Candidatii si-au aflat notele imediat ce au iesit din salile de examen, iar reprezentantii Universitatii de Medicina din Timisoara au centralizat rezultatele.

La Medicina Generala ultima medie de admitere pe un loc bugetat a fost 8,69, iar pentru locurile cu taxa mediile au coborat pana la 8,22. Si la Medicina Dentara concurenta a fost mare. Cea mai mica medie la buget a fost 8,20, iar locurile cu taxa au fost ocupate de candidati care au reusit sa obtina minim 6,38. La Farmacie, cea mai mica medie de admitere la buget a fost, anul acesta, 7,57.

„Nu putem clasifica subiectele ca fiind grele sau usoare, pentru ca de obicei daca este extras un subiect usor la Farmacie, pica unul mai greu la Medicina Generala. Din punctul meu de vedere, subictele de anul acesta au fost accesibile la fiecare dintre specializari”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Andrei Motoc, purtatorul de cuvant al Universitatea de Medicina din Timisoara.

Vezi aici notele la examenul de admitere la Medicina.

Cei care nu sunt multumiti de notele pe care le-au primit mai au timp pana miercuri la pranz sa depuna contestatii. Iar dupa afisarea rezultatelor finale, tinerii trebuie sa isi confirme locurile, fie ca vor studia pe locurile bugetate, fie ca vor fi nevoiti sa plateasca taxa de 1500 de euro pe an.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...