Noutati :

Alte 4 spatii din Bastion urmeaza sa fie ocupate. Au mai ramas libere inca 6 pentru care se va organiza o noua licitatie.

17 mai, 2011 - 04:43 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Unul cate unul, spatiile ramase libere in Bastionul Theresia se ocupa de noii chiriasi. Astazi a avut loc o noua licitatie, gazduita de Consiliul Judetean Timis pentru preluarea a 4 spatii ramase libere in urma reabilitarii Bastionului.

Spatiile adjudecate astazi sunt urmatoarele: In Corpul A a fost achizitionat un spatiu de 74,41 mp la pretul de 69 de lei pe luna pentru metrul patrat. In acest spatiu urmeaza sa fie amenajate expozitii temporare.

In Corpul B, la parter va fi deschis un Spatiu info pe 26,66 mp pentru care va fi platit un pret de 41 de lei pe metrul patrat. De asemenea, tot in Corpul B si tot la parter se va deschide o Galerie de arta pe 80,23 mp. Pentru acest spatiu a fost depusa o singura oferta, iar conform caietului de sarcini, aprobat de CJT, fiind cea de-a doua licitatie organizata pentru acest spatiu, in cazul in care este inscris un singur ofertant, comisia de licitatie negociaza pretul  de inchiriere si se adjudeca numai daca se ofera un pret mai mare sau egal cu pretul de pornire a licitatiei. In aceste conditii, s-a trecut la negociere directa, iar spatiul a fost adjudecat la pretul de 42 de lei pe metru patrat pe luna, pretul de pornire fiind 40 de lei.

Un alt spatiu a fost castigat in Corpul E, unde se va deschide o expozitie pe 75,30 mp pentru care se vaplati lunar 44 de lei pe metrul patrat.

In Bastionul Theresia au mai ramas, de licitat, inca 6 spatii. Pentru acestea se va organiza o noua licitatie in data de 23 iunie. Tot in 23 iunie se va organiza o licitatie pentru concesionarea unui imobil situat in Lugoj pe strada Banatului, nr.8A pentru care pana acum a fost depusa o singura oferta, cea a Asociatiei Legamantul Harului. Cladirea a apartinut, in trecut, Jandarmeriei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...