Noutati :

Alina Gorghiu, noul sef al PNL. Ce i-a transmis Klaus Iohannis?

18 decembrie, 2014 - 02:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, surclasandu-l pe Ludovic Orban.

Alina Gorghiu a obtinut 47 de voturi, in timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL, mentionand ca felul in care BPN a actionat si a votat ii confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza.

Astazi, in fata colegelor si colegilor, mi-am anuntat demisia din PNL si din toate functiile detinute in partid pentru a fi in situatia potrivita pentru preluarea mandatului de presedinte al Romaniei, lucru care se va intampla duminica. In cadrul acestui Birou Politic a fost ales noul presedinte al PNL, al vechiului PNL, copresedintele noului PNL, in persoana doamnei Alina Gorghiu si tin cu aceasta ocazie sa o felicit public pentru castigarea acestei presedintii„, a spus Iohannis. El a apreciat ca felul in care Biroul Politic a votat ii confirma dorinta PNL de a se reforma.

Felul in care Biroul Politic a actionat, felul in care a votat imi confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arata cum trebuie sa se faca politica in Romania pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni in intampinarea asteptarilor oamenilor care ne voteaza si care ne pun in aceste pozitii publice„, a adaugat el.

Orban si Gorghiu si-au prezentat candidaturile in BPN; Quintus o sustine pe Gorghiu

Ludovic Orban si Alina Gorghiu si-au prezentat candidaturile la sefia PNL in cadrul sedintei BPN al partidului, cei doi militand pentru continuarea fuziunii cu PDL si unitatea partidului.

 

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. In fapt tovarsa aliputa este o sustinatoare ferventa a pontacului si o prietena apropiata a haznalei 3 asa ca nu va asteptati la nimic bun sarmani romani…