Alin Popoviciu candideaza pentru o functie de vicepresedinte al PDL la nivel national. Constantin Ostaficiuc spune pas!

TIMISOARA. Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca nu va candida pentru vreo functie in conducerea nationala a partidului, in schimb, colegul sau, deputatul Alin Popoviciu va intra in cursa pentru a deveni vicepresedinte.

Eu nu voi candida pentru vreo functie in conducerea partidului. Oricum, noi avem presedintele partidului in organizatie„, a declarat Ostaficiuc.

In schimb, deputatul Alin Popoviciu va candida pentru functia de vicepresedinte regional al PDL, in cadrul alegerilor de sambata.

Potrivit noilor prevederi ale Statutului stabilite la Conventia Nationala din 23 martie, PDL va avea 16 vicepresedinti responsabili cu urmatoarele departamente: pentru strategii, relatii politice si internationale, de imagine, comunicare, mass-media, pentru politici economice, mediul de afaceri, fonduri europene, pentru politici sociale, sindicate, patronate, ONG, pentru politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine puiblica, pentru politici in agricultura, pentru politici in edcatie, cercetare, cultura, minoritati si pentru sanatate.

Dintre acesti 16 vicepresedinţi, 8 vor fi vicepresedinti regionali responsabili cu regiunile de dezvoltare. Vor fi 16 secretari executivi, dintre care 8 sunt responsabili pe domenii, iar alti 8 vor fi responsabili pentru regiunile de dezvoltare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai maine 05.04.2013,nea Costi spune PAS la ANI,poate,poate!!!