Noutati :

Alin Nica: Apel pentru un final de campanie corect

22 septembrie, 2020 - 10:56 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, a facut un apel la fair-play in acest final de campanie electorala.

Noi, inițiatorii acestui apel public, am constatat, în ultimele zile, o intensificare a atacurilor murdare de campanie și ne dorim ca, măcar în această ultimă săptămână de dinaintea alegerilor, aceste acțiuni să înceteze.

Ne dorim o competiție electorală curată și fără atacuri la persoană. Vrem să ne prezentăm în fața alegătorilor într-o atmosferă civilizată, dar remarcăm că o parte dintre oamenii politici din județ, aceiași ca și în campaniile trecute, nu doresc să contribuie la păstrarea unei atmosfere electorale decente.

Din păcate, acest mediu toxic creat în campanie se prelungește și după alegeri și am ajuns să trăim într-o societate profund divizată. În loc să ne consumam energiile pentru dezvoltarea comunităților în care suntem aleși, ne vedem obligați să ne luptăm cu politicienii lipsiți de cele mai elementare noțiuni de civilizație politică și civică.

Facem apel la toate forțele politice democratice din județul Timiș, cu excepția partidului criptocomunist, care se vrea reformat, dar nu reușește să își schimbe nici măcar modul de gândire, și care a murdărit, și continuă să o facă, viața politică în Romania, să semneze alături de noi acest apel și să contribuie astfel la un final de campanie curat și corect, iar apoi, după alegeri, la o viață publică decentă.

Vrem să arătăm că Timișul este altfel, că Timișul poate deveni european.

Alin Nica și primarii PNL TimișInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari un om care are o viziune si nu doar vorbe.
    Se vede dupa ce a reusit sa faca cat timp a fost primar!
    Mult succes si spor la treaba cand ve-ti deveni presedintele CJT!