Noutati :

Alin Chitu si Bogdan Ghelbere, propunerile PNL Timis pentru posturile de secretar de stat in Ministerul Finantelor si secretar general adjunct la Guvern

14 ianuarie, 2021 - 10:18 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Propunerile pentru reprezentantii PNL Timis in functii centrale au fost votate in Biroul Politic Judetean. Conducerea filialei a obtinut in urma negocierilor de la Bucuresti un post de secretar general adjunct al Guvernului, nominalizarea PNL Timis fiind Bogdan Ghelbere, acum secretar general adjunct al PNL Timis, respectiv postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice. Nominalizarea sustinuta de BPJ PNL Timis este pentru Alin Chitu, absolvent de ASE, masterand in guvernanta publica europeana, cu o experienta de 15 ani in domeniul privat fiscal. Chitu a fost consultant in cadrul Bancii Mondiale si a avut pozitii de conducere la KPMG si Deloitte.

Alegerea reprezentantilor filialei Timis in Executiv este o decizie importanta pentru viitorul organizatiei si pentru relationarea cu administratia publica centrala. Am avut consultari cu grupul primarilor liberali, cu parlamentarii de Timis si cu membrii BPJ Timis despre persoanele nominalizate pentru aceste functii. Sunt pozitii care vor fi in sprijinul administratiilor locale din Timis, pentru a promova proiectele primarilor nostri si, implicit, pentru a putea respecta promisiunile noastre catre cetateni, in campanie, spre dezvoltarea unui Timis european. Sunt doua posturi cu responsabilitate majora pentru Timis, atât fata de filiala, fata de primari, de parlamentari, la cel mai inalt nivel al Guvernului. Am incredere ca cei doi colegi nominalizati astazi vor fi onesti, vor reprezenta cu cinste Timisul si vor face renume filialei, ca o filiala care promoveaza oameni competenti”, a declarat presedintele interimar al PNL Timis, Alin Nica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Serenpidity 🙂

  2. Ghelbere ,Traseistul de la PSD, apoi PC, devine secretar general al Guvernului, propus de PNL Timiș.😄
    Bun așa…