Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD: Apostolii incompetentei de la USR mint cu nerusinare pentru a justifica urecheala Comisiei Europene pe PNRR

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, il ironizeaza pe ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, dupa ce acesta i-a acuzat pe social-democrati de istericale pe marginea PNRR.

Apostolii incompetentei de la USR mint cu nerusinare pentru a justifica urecheala Comisiei Europene pe PNRR! in disperarea lor fara margini, ”oamenii noi” au ajuns sa inventeze stiri despre PSD! Ghinea, calmeaza-te: pana si planul tau foarte prost va fi aprobat intr-un final! Dar rusinea de a primi observatii peste observatii de la Comisie pentru ca nu esti in stare sa faci un document coerent nu ti-o ia nimeni! Stai linistit, Ghinea… Pana si tu vei trece clasa. Dar ca ultimul corigent. La toamna! Cand toate tarile deja vor avea planurile aprobate si vor fi primit bani de la UE. Numai tu nu! Ghinea, lasa minciunile! Da-ti demisia. Esti ZERO!„, a scris Simonis pe Facebook.

Reactia vine dupa ce ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, i-a acuzat pe social-democrati de minciuna, dupa ce in spatiul public a aparut un document cu zeci de observatii facute pe proiectul PNRR depus de Romania.

Comisia Europeana a inceput evaluarea aprofundata a planurilor de redresare şi rezilienta (PNRR) pe care le-a primit din partea statelor membre pentru a accesa fonduri din planul european de relansare a economiilor afectate de pandemia coronavirusului.

Planurile de redresare şi rezilienta vor fi evaluate pe baza a 11 criterii transparente prevazute in Regulamentul de instituire a Mecanismului de redresare şi rezilienta, componenta principala a programului de relansare NextGenerationEU.

Comisia Europeana are doua luni pentru a aviza planurile nationale, una dintre conditiile esentiale pentru aprobarea lor fiind ca din sumele prevazute statele membre sa aloce cel putin 37% tranzitiei ecologice si 20% sectorului digital.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Reos spune:

    A grăit marele Alfred care întotdeauna are soluții pe care le rezolvă cu Alfredismele sale unice.