Noutati :

Alfred Simonis: Guvernul a atacat la CCR legea privind transferarea Aeroportului la autoritatile locale. E o sfidare a PNL si o manevra anti-Timisoara

11 septembrie, 2020 - 05:36 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
4

TIMISOARA. Deputatul PSD de Timis, Alfred Simonis, a anuntat ca Guvernul a atacat la CCR legea prin care Aeroportul Timisoara urma sa fie transferat la autoritatile locale.

Deputatul se intreaba ce interese se ascund in spatele acestei manevre:

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei legea pe care am promovat-o acum doua saptamani, prin care am dat unda verde transferului Aeroportului International Timisoara de la Ministerul Transporturilor la autoritatile locale (Consiliul Local Timisoara si Consiliul Judetean Timis).
”Traian Vuia” din Timisoara este ultimul aeroport din tara înca în subordinea ministerului, iar prin acest demers Guvernul întarzie preluarea institutiei.
Este în acelasi timp o sfidare a PNL si o manevra anti-Timisoara. Parlamentarii PNL de Timis au votat împotriva transferului, iar acum si Guvernul se pozitioneaza categoric împotriva. De ce celelalte aeroporturi, Cluj – Suceava – Iasi – Oradea – Satu Mare, pot fi la autoritatile locale, iar Timisoara nu?
Oare ce interese se ascund în spatele acestei manevre? Ce interese au combinatorii Vela si Falca, initiatorii esuatei tentative de a pune mana pe Aeroportul Timisoara si a-l trece sub influenta lor? O privatizare în forta, vreo dedicatie?
Asteptam cu celeritate decizia CCR. Aeroportul Traian Vuia trebuie sa ramana al orasului, indiferent de planurile liberalilor care vor cu orice pret sa saboteze Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. SO fucking tired de poveștile voastre, urmează 🙂

  2. Dupa 9 luni de guvernare „liberala” Romania a ajuns o epava in deriva, saracia cetatenilor naste monstrii.

  3. Multi cretini INCA in faza de deny !!
    Adevarul e ca comportamentul javrelor e by THE book ..!

  4. Decat sa avem tot certuri ca si aeroportul Cioca, mai bine sa stea la Ministerul Transporturilor. Cu o conducere locala tip „Idolu/Dobra” nu se face nimic in acest judet. Daca chiar au grija de judet, parlamentarii tuturor partidelor pot influenta sa avem investitii si in aeroport. Daca …