Noutati :

Alfred Simonis, avertisment pentru primarii si consilierii locali traseisti: Daca vor candida pentru alte partide la alegerile locale, isi vor pierde mandatele

31 iulie, 2020 - 08:49 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, transmite un avertisment primarilor, consilierilor locali si consilierilor judeteni social – democrati, care isi vor anunta candidatura, pentru viitorul mandat, din partea altei formatiuni politce.

Iata avertismentul lui Alfred Simonis:

Campania electorală ce bate la uşă ar putea să schimbe multe dogme din politica românească. Cu certitudine, PSD Timiș nu va face excepție. Așa cum am mai susținut public, vom face lucrurile diferit. Pornind de la această intenție, le transmitem tuturor primarilor şi consilierilor noştri locali că, dacă vor fi trecuți pe listele altor formațiuni sau vor candida pentru alte partide la alegerile locale, își vor pierde mandatele.
Nu este vorba despre răzbunare ci despre corectitudine politică. Vom avea grijă să respectăm principii și să facem lucrurile pe alte considerente, diferite de cele de până acum. A doua zi după anunțul oficial al candidaturilor vom cere anularea mandatelor tuturor celor care îmbrățișează traseismul politic, pentru că această formă de înșelăciune este toxică și contravine democrației.
Nu mai putem să ne prefacem că nu știm sau că nu vedem. Trădările sunt o consecință a toleranței arătate în 30 de ani de politică față de oportuniști, cei care sunt preocupați exclusiv de propriile lor interese.
În ceea ce privește aceste alegeri locale, este posibil ca şmecherii ce schimbă partidul să mai aibă o surpriză. În cazul în care scrutinul se va amâna, traseiștii nu vor rămâne doar 30 de zile fără job ci posibil chiar trei luni. Iar acest timp va fi cu siguranță suficient pentru ca unele lucruri să se schimbe, inclusiv opțiunile electoratului”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...