Alexa convocat la nationala Romaniei pentru meciul cu Italia. Pantilimon e si el in lot!

Evolutiile foarte bune din acest sezon ale capitanului Timisoarei, Dan Alexa l-au facut pe selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu sa-l convoace pentru partida cu Italia care se va disputa miercuri, la Klagenfurt. Dan Alexa are un singur meci jucat sub tricolor in 2004, pe vremea cand evolua la Dinamo Bucuresti. Atunci Chirurgul a debutat in fata Irlandei. Din lotul echipei mari va mai face parte si portarul Costel Pantilimon. Surpriza lui Razvan Lucescu este neconvocarea lui Ianis Zicu unul dintre fotbalistii exponentiali pentru Poli Timisoara in acest campionat. Zicu a fost convocat la ultima actiune a nationalei, partida cu Franta. Dintre fotbalistii convocati pentru meciul cu Italia mai fac parte alti fotbalisti care au jucat in trecut la Poli Timisoara: Gigel Bucur, sub contract cu echipa rusa Kuban, Marius Bilasco de la Steaua si Gabriel Torje, actiualmente la Dinamo Bucuresti. Dar iata lotul convocat pentru amicalul cu Italia: Portari: Tatarusanu, Pantilimon Fundasi: Tamas, Chivu, Rat, Gardos, D. Goian, Maftei, Rapa, Sapunaru, Mijlocasi: Florescu, Silviu Ilie, Ropotan, Alexa, Deac, Torje, Cr. Tanase Atacanti: B. Stancu, Marica, Bilasco, Bucur

Evolutiile foarte bune din acest sezon ale capitanului Timisoarei, Dan Alexa l-au facut pe selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu sa-l convoace pentru partida cu Italia care se va disputa miercuri, la Klagenfurt.

Dan Alexa are un singur meci jucat sub tricolor in 2004, pe vremea cand evolua la Dinamo Bucuresti. Atunci Chirurgul a debutat in fata Irlandei. Din lotul echipei mari va mai face parte si portarul Costel Pantilimon.

Surpriza lui Razvan Lucescu este neconvocarea lui Ianis Zicu unul dintre fotbalistii exponentiali pentru Poli Timisoara in acest campionat. Zicu a fost convocat la ultima actiune a nationalei, partida cu Franta. Dintre fotbalistii convocati pentru meciul cu Italia mai fac parte alti fotbalisti care au jucat in trecut la Poli Timisoara: Gigel Bucur, sub contract cu echipa rusa Kuban, Marius Bilasco de la Steaua si Gabriel Torje, actiualmente la Dinamo Bucuresti.
Dar iata lotul convocat pentru amicalul cu Italia:
Portari: Tatarusanu, Pantilimon
Fundasi: Tamas, Chivu, Rat, Gardos, D. Goian, Maftei, Rapa, Sapunaru,
Mijlocasi: Florescu, Silviu Ilie, Ropotan, Alexa, Deac, Torje, Cr. Tanase
Atacanti: B. Stancu, Marica, Bilasco, Bucur

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...