Alerta pe Aeroportul Timisoara din pricina unui avion care anuntase probleme la aterizare

Alerta de grad zero pe Aeroportul International Timisoara! Turnul de control a raportat ca pilotii unui avion care trebuia sa aterizeze anuntasera probleme tehnice. Din fericire, totul s-a incheiat cu bine, iar aeronava a coborat in siguranta. In jurul orei 14.00, pilotii unui ATR apartinand TAROM, care venea de la Bucuresti, semnalasera faptul ca au aparut probleme la instrumentele de bord si se temeau de o aterizare dificila. Imediat ce s-a dat alarma, 7 masini de pompieri si mai multe ambulante au pornit in cea mai mare viteza spre aeroport. Insa, la cateva minute dupa raportarea problemelor, aparatura si-a revenit, astfel ca pilotii au putut face manevrele de coborare in deplina siguranta, iar cei 40 de pasageri au ajuns cu bine la destinatie. "Pilotul aeronavei din directia Bucuresti a sesizat probleme tehnice la bord, insa a revenit la scurt timp si a precizat ca totul functioneaza normal. Aeronava a aterizat la Timisoara in conditii normale, cu 2 minute intarziere fata de orar", a precizat purtatorul de cuvant al Aeroportului International Traian Vuia Timisoara, Nicoleta Trifan. Pasagerii o tras o sperietura zdravana. "Avionul a inceput la un moment dat sa se scuture din toate incheieturile. Toti eram speriati, unii au inceput sa tipe si eu am inceput sa plang si m-am rugat la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu noi. Ne asteptam la ce e mai rau. Am crezut ca sunt ultimele clipe din viata mea", a declarat o tanara care s-a aflat in avionul de Bucuresti. Desi aeronava implicata in incident ar fi trebuit sa se intoarca la Bucuresti in aceasta dupa-amiaza, compania aeriana a decis sa o retina la sol pentru verificari amnuntite. [nggallery id=109]

Alerta de grad zero pe Aeroportul International Timisoara! Turnul de control a raportat ca pilotii unui avion care trebuia sa aterizeze anuntasera probleme tehnice. Din fericire, totul s-a incheiat cu bine, iar aeronava a coborat in siguranta.

In jurul orei 14.00, pilotii unui ATR apartinand TAROM, care venea de la Bucuresti, semnalasera faptul ca au aparut probleme la instrumentele de bord si se temeau de o aterizare dificila.

Imediat ce s-a dat alarma, 7 masini de pompieri si mai multe ambulante au pornit in cea mai mare viteza spre aeroport.

Insa, la cateva minute dupa raportarea problemelor, aparatura si-a revenit, astfel ca pilotii au putut face manevrele de coborare in deplina siguranta, iar cei 40 de pasageri au ajuns cu bine la destinatie.

„Pilotul aeronavei din directia Bucuresti a sesizat probleme tehnice la bord, insa a revenit la scurt timp si a precizat ca totul functioneaza normal. Aeronava a aterizat la Timisoara in conditii normale, cu 2 minute intarziere fata de orar”, a precizat purtatorul de cuvant al Aeroportului International Traian Vuia Timisoara, Nicoleta Trifan.

Pasagerii o tras o sperietura zdravana. „Avionul a inceput la un moment dat sa se scuture din toate incheieturile. Toti eram speriati, unii au inceput sa tipe si eu am inceput sa plang si m-am rugat la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu noi. Ne asteptam la ce e mai rau. Am crezut ca sunt ultimele clipe din viata mea”, a declarat o tanara care s-a aflat in avionul de Bucuresti.

Desi aeronava implicata in incident ar fi trebuit sa se intoarca la Bucuresti in aceasta dupa-amiaza, compania aeriana a decis sa o retina la sol pentru verificari amnuntite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.