ALERTA in Timis! A inceput evacuarea unor oameni din Denta in urma revarsarii Barzavei!

TIMIS. Stare de alerta in comuna Denta din judetul Timis. Viitura a ajuns in gospodariile oamenilor si deja mai multi au fost evacuati, in timp ce pompierii continua sa inalte diguri cu saci de nisip.

Prefectul judetului timis, Mircea Bacala a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca batranii, copiii si persoanele imobilizate la pat din zonele inundate au inceput sa fie evacuate din locuinte.

La Denta am decis evacuarea persoanelor imobilizate la pat, batrani si copii din zona cu pericol de inundare si cazarea lor in scoala comunei pregatita din acest punct de vedere. Acolo unde cei evacuati au rude sau cunostinte in cealalta parte a comunei se vor deplasa acolo„, a declarat Mircea Bacala.

Avertizarea hidrologica cod rosu se mentine pe Barzava, iar pompierii au lucrat toata ziua si inca mai continua sa lucreze pentru inaltarea sau intarirea unor diguri cu saci de nisip, precum si la evacuarea oamenilor si a bunurilor din calea inundatiilor.

Barzava a inundat miercuri si in zona Gataia, in localitatile Sculea si Sosdea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...