Alerta cu bomba la Liceul de Arte din Timisoara! 100 de elevi evacuati

3 bombe au fost plasate in Liceul de Arte Plastice! Asta sustinea un tanar care a sunat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 12.00. Imediat s-a dat alarma. La scoala au sosit rapid mai multe echipaje de politie care au procedat la evacuarea elevilor. Oamenii legii au inceput sa scotoceasca dupa posibile dispozitive explozive plasate in incinta liceului din centrul Timisoarei. Apelul a fost dat in jurul orei 12.15 de un baiat despre care dispecerii de la 112 cred ca nu are mai mult de 17-18 ani. Cu o voce precipitata, acesta spunea ca in liceu au fost puse nu mai putin de 3 bombe, apoi a inchis rapid. Pana acum nu a fost descoperit in scoala niciun obiect suspect. Cel mai probabil, cred politistii,  la mijloc este o gluma proasta facuta de un elev care nu avea chef de cursuri. "In jurul orei 12 si 15 minute o persoana necunoscuta a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca in liceu sunt 3 bombe. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si specialisti din cadrul serviciului de arme explozivi si substante periculoase impreuna cu caini care sunt antrenati sa depisteze substate explozive. Acum se efectueaza verificari in liceul respectiv urmand ca la final sa fie luate masurile legale care se impun. Daca informatiile sunt eronate, tanarul tisca o amenda de la 500 la 1000 de lei", spune Emil Andrei, purtatorul de cuvant al IPJ Timis. UPDATE: Cercetarile au luat sfarsit la Liceul de Arte Plastice. Nu a fost gasita nicio bomba. Impreuna cu profesorii, politistii incearca acum sa il identifice pe tanarul care i-a pus pe jar degeaba. Elevii s-au intors la cursuri. [nggallery id=161]

3 bombe au fost plasate in Liceul de Arte Plastice! Asta sustinea un tanar care a sunat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 12.00.

Imediat s-a dat alarma. La scoala au sosit rapid mai multe echipaje de politie care au procedat la evacuarea elevilor.

Oamenii legii au inceput sa scotoceasca dupa posibile dispozitive explozive plasate in incinta liceului din centrul Timisoarei.

Apelul a fost dat in jurul orei 12.15 de un baiat despre care dispecerii de la 112 cred ca nu are mai mult de 17-18 ani. Cu o voce precipitata, acesta spunea ca in liceu au fost puse nu mai putin de 3 bombe, apoi a inchis rapid.

Pana acum nu a fost descoperit in scoala niciun obiect suspect.

Cel mai probabil, cred politistii,  la mijloc este o gluma proasta facuta de un elev care nu avea chef de cursuri.

In jurul orei 12 si 15 minute o persoana necunoscuta a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca in liceu sunt 3 bombe. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si specialisti din cadrul serviciului de arme explozivi si substante periculoase impreuna cu caini care sunt antrenati sa depisteze substate explozive. Acum se efectueaza verificari in liceul respectiv urmand ca la final sa fie luate masurile legale care se impun. Daca informatiile sunt eronate, tanarul tisca o amenda de la 500 la 1000 de lei„, spune Emil Andrei, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

UPDATE: Cercetarile au luat sfarsit la Liceul de Arte Plastice. Nu a fost gasita nicio bomba. Impreuna cu profesorii, politistii incearca acum sa il identifice pe tanarul care i-a pus pe jar degeaba.

Elevii s-au intors la cursuri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ce glume au si astia in program. halal scoala, halal elevi. uite cum se duce dreacu invatamantu asta de doi bani

  2. bah…eo is poza a 7 in haina verde:)) a fost ciudat cand sa intamplat ziua aceea:)) a fost o gluma cu bomba aia si nu sa intamplat a doua zi si azi am vazut usa aia BOMBA la usa in sala de sport unde imbracam fete:))

  3. imi place cum a iesit poza:D

  4. sper sa se mai intample c o fost bestial \m/ \m/ \m/