Noutati :

Alegeri locale 2012: Start vot! Toate cele 589 de sectii de votare din judetul Timis s-au deschis

10 iunie, 2012 - 07:30 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ELECTORAL
2

TIMISOARA. Niciun incident in judetul Timis, toate sectiile de votare au fost deschise la ora 7 dimineata. 612.006 persoane cu drept de vot sunt asteptate sa aleaga primarul, presedintele Consiliului Judetean, consilierii locali si judeteni.

Potrivit reprezentantilor Biroului Electoral Judetean Timis, la deschiderea sectiilor de votare nu au fost sesizate incidente. De asemenea, toate sectiile de vot din judet au fost deschise la ora 7 dimineata.

Si in Timisoara sectiile de votare au fost deschise fara incidente la ora 7, potrivit reprezentantilor Biroului Electoral Municipal. Toate cele 212 sectii de vot sunt deschise in Timisoara.

La unele sectii, alegatorii matinali s-au trezit ca au avut de asteptat ca presedintele si membrii sectiei sa termine de aplicat stampila de control pe buletine pentru ca oamenii sa poata vota. Spre exemplu, la ora 7 si 10 minute, la sectia 71 din Timisoara, de pe strada Corbului, in timp ce votantii erau deja in sectie, intr-un colt se muncea de zor la stampilarea buletinelor de vot.  „Stiti, n-am avut vreme sa le stampilam pe toate”, a spus jenat unul dintre reprezentantii sectiei de votare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Robu ia-ti diazepamu de pe-acuma sa nu-ti explodeze hertzu in cazu in care nu iesi primar!

    • Slabe sanse sa nu iasa! 😀