Noutati :

Alegeri la CCIA Timis. Cine va conduce institutia in urmatorul mandat

26 februarie, 2018 - 03:42 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Au fost alegeri la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Adunarea Generala a Membrilor Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, statutar convocata si legal constituita, azi, 26 februarie 2018, a reales cu majoritate de voturi in functia de Presedinte al CCIAT pe Domnul Georgica CORNU, pentru mandatul 2018 – 2022.

Totodata, in cadrul Adunarii Generale, au fost alesi din rândul membrilor Colegiului de Conducere a CCIAT 3 (trei) Vicepresedinti: dna Milita PLEASCAR, dl. Darius Nicolae GEORGIU si dl. Toma Remus MISCa, pentru acelasi mandat 2018 – 2022.

Conform Art. 30 din Statutul CCIAT, Adunarea Generala a validat in functia de Presedinte Executiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis pe doamna Florica Chirita.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...