Noutati :

ALDE Timis vine cu clarificari, dupa demisia lui Petru Ehegartner. Cine va conduce partidul?

15 aprilie, 2016 - 02:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Avand in vedere informatiile contradictorii aparute „pe surse” in mass-media locala, in cursul acestei saptamani, Departamentul de Comunicare al Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor Filiala Timis, face urmatoarele precizari:

1. Dupa demisia domnului senator Petru Ehegartner, ALDE Filiala Timis are in continuare o conducere legitima care asigura functionarea in conditii optime a activitatii partidului in judetul Timis. ALDE Filiala Timis are un Birou Politic Teritorial interimar validat in sedinta Comisiei de Fuziune din data de 11 aprilie 2016, conducerea filialei fiind asigurata de catre Presedintele Executiv interimar Davitoiu Ion, respectiv Secretarul Coordonator al BPT Timis Patrichi Ionel. Orice alte informatii referitoare la o noua echipa de conducere a Filialei Timis a partidului, nu au temei legal sau statutar, cel putin pana la o eventuala alta decizie a Biroului Politic Central ALDE.

2. Informatiile aparute pe pagina unei anumite publicatii din presa locala, si apoi preluate si de catre alte publicatii, prin care trei membri ai Filialei ALDE Timis, Traian Stancu, Marian Cucsa si Nistor Geana au fost desemna si sa preia conducerea filialei, nu au suport statutar, intrucat Secretariatul General nu a transmis nicio comunicare oficiala in acest sens!

3. Referitor la nominalizarea candidatului pentru functia de primar al Municipiului Timisoara, va informam ca aceasta nominalizare s-a facut in Comisia de Fuziune a BPC, pe baza asa-zisei Hotarari a „Biroului Politic Judetean” din data de (duminica) 10.04.2014. de sustinere a unui anumit candidat, hotarare care este rezultatul unui simulacru de sedinta a Biroului Politic Teritorial la care nu au fost convocati Presedintele Executiv, Secretarul Coordonator si o parte dintre membri. Aceasta asa-zisa sedinta s-a desfasurat in alta parte decat in sediul partidului, fara respectarea procedurilor statutare de convocare prevazute in art. 28 din Regulamentul de aplicare al Statutului Partidului Aliantei Liberalilor si Democratilor, aprobat de Biroul Politic Central ALDE in data de 5 aprilie 2016. Dealtfel, conform declaratiilor unor membri care au semnat aceasta hotarare, acestia nu au fost convocati statutar, ci au fost contactati doar telefonic, iar semnarea acelui inscris prezentat de catre Traian Stancu, Marian Cucsa si Nistor Geana s-a facut la domiciliul membrilor respectivi.

4.. Celelalte comunicate aparute in presa transmise de catre cei trei, nu reprezinta pozitia oficiala a Filialei ALDE Timis , ci sunt o crasa dezinformare si manipulare specifice structurilor de „trista amintire”!

Asadar, demisia domnului Presedinte Petru Ehegartner nu afecteza activitatea Filialei ALDE Timis, Presedintele Executiv Ion Davitoiu si Secretarul Coordonator Ionel Patrichi asigurand continuitatea activitatilor partidului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Adica, candidatul la primar ESTE CA NU ESTE.

  2. Fumoasa abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Oricum ma bucur ca s-a abordata aceasta tema. „Add to bookmark pentru acest link pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com