Alarma de incendiu la Spitalul Judetean din Timisoara. Zeci de pompieri si angajati mobilizati, dupa ce s-a… prajit niste paine

TIMISOARA. Pompierii si angajatii Spitalului Judetean Timisoara au intervenit de urgenta, dupa ce un angajat al unitatii medicale a simtit miros de fum si a sunat la numarul de urgente 112. A fost, insa, o alarma falsa. Un coleg ar fi folosit un prajitor de paine intr-o incinta din Casa Austria, iar mirosul degajat a provocat panica.

O ancheta a fost deschisa în cadrul spitalului, iar daca se va dovedi ca angajatul a folosit alt aparat decat cele aprobate a fi folosite in unitatea sanitara, va fi tras la raspundere.

Unul din angajatii spitalului a sunat la numarul de urgente 112 si a anuntat ca miroase a fum la Casa Austria, o cladire care apartine de Spitalul Judetean si unde e chirurgia plastica. Colegii de la spital si cei de la ISU au intervenit repede, le-am cerut sa verifice fiecare coltisor pentru ca intr-o astfel de situatie nu ne permitem niciun moment de relaxare. Din fericire nu s-a gasit nicio problema”, a declarat Raul Patrascu, manager al Spitalului Judetean Timisoara.

Potrivit managerului, se pare ca un angajat a folosit un prajitor de paine.

Se pare ca fumul ar fi pornit de la un angajat care a folost un prajitor de paine. Am deschis o ancheta si daca se dovedeste ca asa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru ca este strict interzisa utiliazrea oricarei aparaturi decat cele aprobate. Ne bucuram ca nu a fost nevoie nici sa evacuam, nici sa mutam pacientii, dar si ca atat colegii nostri, cat si cei de la ISU au intervenit prompt”, a mai declarat Raul Patrascu.

In sectia unde a avut loc incidentul nu sunt internati pacienti cu COVID-19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Uitați va în CV-ul falsificat al managerului și asta spune tot... spune:

  Roma ia e condusa doar de IMPOSTORI, FARISEI parveniti promovati de partide. Organizații mafiote, Adunăturâ de NULITĂȚI

 2. Ionica spune:

  Minciuna. A fost un cablu in plafon. Minciuna asta cu prajit paine. Patrascu asta minte

 3. Andrei spune:

  muicaaaaaaaaaa da ce nu avusei voe sa facem shi noi neste puine? muicaaa da rai e banatenii asthia muicaaaaaa