Noutati :

Ajutoarele de la UE ajung in alte depozite la Timisoara. De unde le vor putea ridica nevoiasii?

7 octombrie, 2014 - 01:42 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Timisorenii nu vor mai putea ridica ajutoarele trimise de Uniunea Europeana din depozitul de pe Calea Circumvalatiunii. Primarul Nicolae Robu anunta alte doua spatii in care vor fi depozitate alimentele si de unde vor putea fi ridicate.

Faina, uleiul, mierea, conservele din carne, cele din rosii si pastele vor fi depozitate si distribuite din cladirile in care functioneaza doua licee. Este vorba despre cea in care sunt atelierele Liceului Tudor Tanasescu si cea a Colegiului Tehnic I.C. Bratianu.

„Am decis ca acele produse alimentare de la UE sa nu mai fie distribuite intr-un singur punct, ci sa fie distribuite in doua locatii, in doua zone distincte ale orasului, pentru a facilita venirea cetatenilor pentru ridicarea acelor produse: cladirea de ateliere a Liceului Tudor Tanasescu de pe strada Lorena nr. 35 si cladirea Liceului I.C. Bratianu de pe strada Cuvin nr. 2. In perioada urmatoare se va face igienizarea acestor spatii, iar apoi se va permite transportarea produselor pentru depozitare si apoi se va face distributia lor catre persoanele defavorizate carora le sunt destinate”, a explicat primarul Timisoarei.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, „aproape 40.000 de nevoiasi vor beneficia de cele aproximativ 900 de tone de alimente” donate de Uniunea Europeana. Vor primi ajutoare somerii care au indemnizatie de somaj, beneficiarii de ajutor social, persoanele cu handicap grav accentuat, pensionarii cu pensii de sub 400 de lei pe luna, precum si persoanele beneficiare de legi speciale, cum ar fi veteranii de razboi sau vaduvele de razboi. Anul trecut Timisoara avea 16.500 de beneficiari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...