Noutati :

AIESEC University a pornit la drum la Timisoara! Studentii se pot inscrie la trei scoli in proiect

23 februarie, 2012 - 10:10 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Deschiderea celei de-a patra editii a programului AIESEC University vine in intampinarea studentilor in trei directii: IT School, Engineering School si Entrepreneurship School.

La evenimentul de deschidere, care a avut loc joi seara la Universitatea Politehnica Timisoara,  au fost prezenti coordonatorii celor trei scoli ale proiectului:  IT School, Engineering School si Entrepreneurship School alaturi de companiile si persoanele din domeniul corporativ care sustin acest proiect.

IT School este un proiect adresat studentilor pasionati de IT din Timisoara. Scopul acestui program il reprezinta constituirea primului pas in viitoarea lor cariera. Proiectul este format din 4 saptamani de traininguri (19 martie –
12 aprilie) urmate de alte 4 saptamani de internship-uri (22 aprilie – 20 mai) in cadrul unei companii multinationale din Timisoara.

Engineering School le ofera studentilor oportunitatea de a porni de la zero in cariera de ingineri. In cadrul saptamanilor de program, tinerii vor dobandi atitudinea, cunostintele si competentele necesare pentru a face o schimbare, spun organizatorii. Si acest program este format tot din 4 saptamani de traininguri urmate de 4 de stagii de practica. Este impartit in 2 directii majore: inginerie civila si inginerie mecanica.

Entrepreneurship School este un proiect ce are drept scop determinarea tinerilor sa-si descopere potentialul si sa-i incurajeze sa-si creeze mici afaceri prin  ajutorul dat in urmarea pasilor pe care ii au de facut pana la atingerea telului propus. Antreprenori de succes se vor intalni cu studentii si ii vor invata ce inseamna o afacere.

Studentii se pot inscrie la proiect online, pe site-ul www.aiesectm.ro pana la 2 martie.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...