Noutati :

Ai televizoare, masini de spalat, frigidere de aruncat? Acum e momentul sa scapi de aparatele vechi din casa si sa castigi unele noi! Unde se aduna, aproape de casa ta, la Timisoara?

9 martie, 2016 - 01:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara continua, si in acest an, parteneriatul cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec pentru colectarea selectiva a deseurilor din echipamentele electrice si electronice (DEEE) din oras. In luna martie, se organizeaza doua actiuni de colectare a aparatelor vechi din casele timisorenilor, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”

Acestea se desfasoara in 19 martie in partea de nord a orasului si in 26 martie in sudul Timisoarei.

Sambata, 19 martie 2016, incepand cu orele 10.00, va avea loc deschiderea punctelor de colectare in cartierele timisorene situate la nord fata de Canalul Bega, iar in 26 martie 2016, la aceeasi ora, va avea loc deschiderea punctelor de colectare in cartierele timisorene situate la sud fata de Canalul Bega.

Toti locuitorii sunt asteptati sa depuna aparatura electrica si electronica veche sau defecta la  punctele  provizorii de colectare. Activitatea de colectare DEEE se va derula in aceeasi zi si prin preluarea de la domiciliu, in cazul echipamentelor voluminoase.

Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cetatenii sunt invitati sa sune la numerele de telefon 0751.302.114 si 0800.444.800, de luni pana sambata, intre orele 9.00 – 18.00. In fiecare zona se vor organiza  puncte de colectare,  in locatii  cunoscute locuitorilor  din fiecare cartier in parte, organizate in institutiile de invatamant. Colectarea se va realiza intre orele 10.00 – 17.00, la fiecare punct de colectare urmand a fi organizat  un grup de voluntari pentru a informa cetatenii si a ajuta in preluarea aparaturii electrice si electronice.

Pentru deseurile de echipamente electrice si electronice complete de mari dimensiuni, deponentii vor primi, garantat, cupoane valorice, dupa cum urmeaza:
– 4 cupoane valorice, a cate 10 lei fiecare, pentru combine frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, frigidere si congelatoare;
– 2 cupoane valorice, a cate 10 lei fiecare, pentru masini de spalat rufe si masini de spalat vase, uscatoare de haine si aparate de aer conditionat. Cupoanele valorice pot fi folosite in magazinele afiliate Ticket Cadou.

Toti deponentii vor putea participa la o tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre cele 18 de premii, constand in aparate electronice si electrocasnice Candy, Tristar si Skill: 2 frigidere, 2 cuptoare cu microunde, 2 aspiratoare, 4 cafetiere, 4 mixere si 4 masini de gaurit. Tombola si premierea elevilor voluntari vor avea loc pe data de 28 martie 2016, incepand cu ora 10.00, in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare si la telefon 0256-408366 si pe site-ul www.rorec.ro.
Contam intr-o larga participare a locuitorilor din Municipiul Timisoara la aceasta actiune.

puncte-colectare-nordpuncte-colectare-sudInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...