Ai o masina veche si vrei sa o schimbi? Uite cand incepe programul Rabla, anul acesta!

Si in 2016, posesorii de masini mai vechi de 8 ani isi vor putea schimba autoturismele prin programul Rabla. Ghidul de finantare pentru Programul „Rabla” se afla, in prezent, in dezbatere publica timp de 10 zile, iar doritorii ar putea avea posibilitatea sa achizitioneze o masina noua incepand de la jumatatea lunii mai.

Valoarea totala a programului in acest an este de 220 de milioane lei, din care 75 de milioane de lei vor fi alocate extensiei „Rabla Plus”, prin care romanii pot cumpara masini electrice 100%. Iar valoarea tichetului va fi tot de 6.500 de lei, ca si anul trecut.

Noutatea din acest an este ca persoanele care vor sa aplice la „Rabla Plus” nu sunt obligate sa caseze o masina veche. Daca, insa, cei care vor casa o masina veche au in plan achizitionarea unei masini electrice, pot intra in posesia unui tichet valoric de 6.000 de euro.

Detalii aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.