Ai o masina veche si vrei sa o dai la Programul Rabla? Vezi ce schimbari au aparut anul acesta!

Vesti bune pentru cei care au masini mai vechi de 8 ani si vor sa scape de ele, prin programul Rabla. Anul acesta acesta,  Ministerul Mediului a anuntat un nou regulament dupa care se va desfasura programul.

Regulamentul a intrat deja in vigoare, astfel ca soferii au la dispozitie o luna in plus pentru a folosi tichetele primite de la stat. Conform noilor prevederi, proprietarul unei masini mai vechi de 8 ani se poate inscrie sa isi cumpere alta noua de la dealerii autorizati pana in 31 noiembrie, o luna mai tarziu decat era prevazut initial.

A fost schimbata si data limita pentru depunere a cererilor de decontare, de la 25 noiembrie, la
10 decembrie.

Programul Rabla este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care au autoturisme, autoutilitare usoare si autospeciale inmatriculate in Romania si care au o vechime
de cel putin 8 ani.

Detalii aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.