Noutati :

Ai firma sau PFA? Ultima decizie luata de Guvernul Romaniei cu privire la STAMPILA!

15 iulie, 2015 - 06:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Guvernul a decis sa elimine obligativitatea stampilei pentru persoane fizice si juridice de drept privat. Nu insa si pentru persoanele juridice de drept public care vor trebui sa aplice in continuare stampila pe documentele emise de catre acestea, noteaza realitatea.net.

„Actul normativ elimina obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile si alte documentele depuse de catre persoane fizice, persoane juridice de drept privat, asa cum sunt definite in Codul civil, precum si de catre entitatile fara personalitate juridica, la institutii sau autoritati publice, cat si pe documentele sau alte inscrisuri emise intre aceste entitati sau persoane. Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea, conform regulilor aplicabile in prezent. Masura are scopul sa reduca birocratia si sa simplifice regulile administrative”, informeaza Biroul de presa al Executivului.

Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanta privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea si completarea unor acte normative.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...