Noutati :

Ai castigat la Loteria Bonurilor Fiscale? Iata la ce trebuie sa te uiti ca sa stii daca ai de luat bani!

14 aprilie, 2015 - 11:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Cei care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.

bon-fiscal

Toate persoanele care au bonuri fiscale pastrate trebuie sa verifice daca vreunul are inscrise data si valoarea castigatoare, iar in caz afirmativ sa-l pastreze pentru a-l depune la ANAF ca sa revendice premiul.

Pentru extragere au fost luate in considerare bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand taxa pe valoarea adaugata.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.

Fondul total de premii este de 1 milion de lei, care se va imparti in mod egal la numarul total de bonuri castigatoare si validate de ANAF.

Un bon este castigator daca a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care functioneaza potrivit legislatiei, sunt lizibile informatiile, are valoarea totala exprimata in lei, egala cu valoarea extrasa, a fost emis in ziua extrasa si nu are mentionat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului.

Rezultatul extragerii va fi postat pe site-urile Ministerului Finantelor, ANAF si Loteriei Romane pentru o perioada de cel putin 30 de zile, iar castigatorii trebuie sa revedice premiul in maxim 30 de zile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...