Ai animalut de companie? Animax deschide un nou magazin in Timisoara! Profita de promotia inaugurala – 20% reducere la toate produsele

PROMOȚII 7 ZILE DIN 7 | CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE | PROMOȚII CONSTANTE

Bine ai venit în Universul Animax din Timișoara! Încântați să te cunoaștem, și, pentru că ne place să te avem aproape, te așteptăm, săptămâna aceasta, cu o super promoție dedicată animalelor de companie! Între 17 – 20.11, în magazinul Animax din Timișoara Sud Plaza, beneficiezi de 20% REDUCERE la toate produsele din magazin.

În magazinele Animax, atunci când pășești, descoperi un întreg univers dedicat animăluțelor de companie. Aici, găsești toate bunătățile pentru animăluțul tău și orice altceva ar avea nevoie – hrană, accesorii, suplimente, produse de igienă și întreținere, culcușuri, genți de transport, decoruri, asistență etc. Iar, însoțitorii tăi aka echipa Animax, sunt oameni devotați, nerăbdători să te asculte și să-ți ofere consultanță specializată, astfel încât animăluțul tău să crească sănătos, frumos și voios.

Pentru că Animax iubește foarte mult animalele și pe cei care au grijă, așa cum trebuie, de ele, căutăm să ne asigurăm că fiecare comunitate în care suntem prezenți are, cât mai aproape, toate cele necesare îngrijirii micuților necuvântători.

Animax – mereu aproape de tine și animăluțul tău

Animax se diferențiază prin faptul că deservește o mare parte din piața românească de pet retail, iar, oferind consiliere personalizată oricărui client, a câștigat inimile multor familii de animăluțe.

Ne antrenăm de la o zi la alta să devenim din ce în ce mai buni. Piața de pet retail din România a crescut organic, și noi la fel, de altfel. Azi suntem mai buni decât eram ieri, iar acest lucru ne bucură, deoarece înseamnă că reușim să aducem zâmbetul pe buze cât mai multor părinți de animăluțe. Ne bucurăm că suntem prezenți în comunitatea iubitorilor de animăluțe din Timișoara. Dorința noastră este ca fiecare familie să aibă în proximitate o sursă de încredere și calitativă de pet supplies!” declară Ioana Socaciu, Country Retail Manager Animax.

Little kitten playing with a toy on a rope close up

Animax – dedicat fiecărui animăluț

Prezenți în peste 100 de locații din toată țara și având o experiență de peste 20 ani în domeniul îngrijirii animalelor de companie, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul lui și are nevoi diferite. De aceea, magazinul Animax din Timișoara (și nu numai) oferă astăzi game de produse de înaltă calitate, animăluțele de companie găsind, cu siguranță, ceva pe gustul lor.

Animax – prietenul tău de încredere

Hrană premium, superpremium, sac mare sau vrac, hrană presată la rece sau gătită la abur, hrană uscată, semiumedă sau umedă. Similar, în cazul jucăriilor – jucării pentru ros, pentru tras, sau pentru aport, jucării interactive sau ansambluri de joacă. Este ușor să te pierzi în multitudinea de produse din magazinul Animax din Timișoara. De aceea, personalul specializat este pregătit, în orice moment, să te îndrume în a face cele mai bune alegeri pentru animăluțul tău. În plus, ei creionează o atmosferă plăcută, pentru care clienții noștri revin întotdeauna, cu mare drag, la cumpărături, în magazinul Animax.

Magazinul Animax din Timișoara

Tot la capitolul reduceri, mai avem o surpriză pentru tine: în perioada 17-20 noiembrie 2022, recompensăm iubitorii de animale cu 20% REDUCERE la toate produsele din magazinul Animax din Centrul Comercial Timisoara Sud Plaza.

Adresa: Centrul Comercial Timisoara Sud Plaza, str. Maresal Constantin Prezan nr 70-72, jud. Timis

Program: L – S – 09:00 – 21:00; D – 09:00 – 18:00

În magazinele Animax găsești: produse exclusive, promoții periodice, punct farmaceutic veterinar și o echipă de iubitori de animale, dedicată în a oferi cele mai bune sfaturi pentru și despre animale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări: contact us, site, Facebook, Instagram și Youtube.

Animax, pentru și despre animale!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...