Noutati :

Agronomia din Timisoara isi schimba denumirea si devine Stiintele Vietii

5 august, 2022 - 02:33 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara isi schimba denumirea si devine Universitatea de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara.

Decizia a fost luata intr-o hotarare de Guvern.

„Avand in vedere Hotararea de Guvern nr. 976/03.08.2022 pentru modificarea anexei nr.3 la Hotararea Guvernului nr. 369/2021 privind organizarea si functionarea Ministerului Educatiei, va comunicam faptul ca, începand cu data de 3 august 2022, noua denumire a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara va fi UNIVERSITATEA DE STIINTELE VIETII „REGELE MIHAI I” DIN TIMISOARA”, transmit reprezentantii Universitatii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. STIINTELE VIETII „REGELE MIHAI I” – un titlu destinat sa fie o sursa de inspiratie pentru bancuri. E calr ca cei care au decis nu au avut inspiratie literara.

  2. Remarca retorică.
    Daca am incerca sa interpretam „stiintele vietii” ne-am gândit si la oameni , ca animale superioare , viețuitoare.