Opinia Timisoarei

Agentii economici din Timis, instruiti in domeniul protectiei mediului si gestionarii deseurilor, in cadrul unui semnar organizat de CCIAT

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, in colaborare cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Timis si Garda Nationala de Mediu -Comisariatul Judetean Timis, au organizat, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, un seminar de informare a agentilor economici. Tema evenimentului a vizat sspecte privind responsabilitatile agentilor economici in domeniul protectiei mediului si a gestionarii deseurilor.


In cadrul intalnirii, au fost dezbatute ordonantele guvernamentale in vigoare privind regimul deseurilor, reglementarile de protectie a mediului, dar si cele privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și a autorizației integrate de mediu.

Seminarul a fost sustinut de specialisti din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis si al Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Timis, care au raspuns intrebarilor venite din partea agentilor economici.

Exit mobile version