Noutati :

Agenda cetateanului, prioritate pentru consilierii locali PNL (P)

23 septembrie, 2022 - 10:26 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
1

Numirile în consiliile de administrație ale societăților din subordinea Primăriei Timișoarei au generat discuții aprinse în Consiliul Local unde noua alianță USR-PSD pare să funcționeze tot mai bine.

Liberalii au reacționat imediat abținându-se de la votul care a adus în aceste consilii de administrație membri ai USR și oameni apropiați ai acestui partid. ”Am refuzat să participăm la această mascaradă de vot în care USR își pune oameni de partid în consilii de administrație unde ar trebui să fie specialiști, cu largul concurs al colegilor de la PSD”, declară consilierul local PNL, Adrian Lulciuc.

Pe cei de la PSD îi înțeleg și e clar cum joacă. Fac aceste combinații de 30 de ani și sunt deja specialiști în aranjamente politice. Acum îi ajută pe cei de la USR să își rupă gâtul. Ce nu înțeleg este cum pot USR-iștii să cadă în această capcană. Cât de avid de putere trebuie să fii, cât de disperat după voturi trebuie să fii ca să te arunci cu capul înainte în cursa întinsă de PSD-iști?”, se întreabă secretarul general al PNL Timișoara, Adrian Lulciuc.

Această pseudo-alianță USR-PSD nu ne privește, este problema lor cât de mult se compromit și cât de jos merg în această mocirlă pe care tot ei au creat-o. Noi la PNL avem cu totul alte principii. De aceea, am preferat să renunțăm la oamenii care nu respectau principiile liberale și acum se vede câtă dreptate am avut să le retragem sprijinul politic. La PNL pe primul loc este interesul cetățeanului. Pentru consilierii locali PNL, dar și pentru ceilalți aleși ai partidului nostru agenda cetățeanului este prioritară. De aceea, atunci când vedem că celelalte partide se îngroapă în jocuri mărunte politicianiste noi ne retragem și preferăm să rămânem fideli principiilor noastre. Facem periodic cercetări sociologice, avem întâlniri cu cetățenii, comisiile de specialitate din cadrul partidului nostru analizează prioritățile oamenilor și le transformă în inițiative sau în documente de poziție. Activitatea noastră în Consiliul Local va continua pe aceste direcții și vom refuza și în continuare să luăm parte la jocurile politicianiste orchestrate de specialiștii din PSD sau de amatorii din USR”, a mai spus Adrian Lulciuc. (P)Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Un alt simulacru patent PNL. Dupa ce au declansat prapadul cu „liberalizarea” la energie de catre echipa Klaus. Ludovic Orban F.Citu. si Virgil Popescu acum mimieaza grija fata de nivelul de trai al cetatenilor.