Opinia Timisoarei

Afacerile infloresc in garaje la Timisoara. Ce poti gasi in bateriile dintre blocuri?

TIMISOARA. Afaceri prospere intre blocuri. Timisorenii care nu detin masini sau nu au pus destule muraturi pe care sa le depoziteze in garaje dau in chirie locurile aflate in bateriile dintre blocuri.

Asa a facut un timisorean care are garaj in zona Circumvalatiunii. Si-a inchiriat garajul unei societati cu sediul in Brestovat, „specializata in cultivare de cereale, exclusiv orez, legume si plante producatoare de seminte„, dupa cum se prezinta pe internet.

Reprezentantii fermei si-au stabilit un adevarat punct de lucru in Timisoara si vindeau de la produse de patiserie, pana la fructe si legume si alcool. Un ABC real, spun reprezentantii Politiei Locale, care nu i-au iertat si i-au amendat pentru ca nu aveau acte pe garajul transformat in magazin.

„Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au depistat in cursul zilei de ieri o societate comerciala care functiona fara a detine niciun document pentru un punct de lucru deschis in zona Circumvalatiunii. La verificarea efectuata, politistii locali au stabilit ca societatea comerciala cu sediul in Brestovat comercializa produse alimentare intr-un garaj de pe strada Timis, fara a detine vreun act pentru aceasta locatie”, transmit reprezentantii Politiei Locale.

Firma s-a ales cu o amenda de 10.000 de lei, conform Legii 12 din 1990, iar timisoreanul care si-a pus garajul la dispozitie, cu chiria.

Exit mobile version