Afacerile infloresc in garaje la Timisoara. Ce poti gasi in bateriile dintre blocuri?

TIMISOARA. Afaceri prospere intre blocuri. Timisorenii care nu detin masini sau nu au pus destule muraturi pe care sa le depoziteze in garaje dau in chirie locurile aflate in bateriile dintre blocuri.

Asa a facut un timisorean care are garaj in zona Circumvalatiunii. Si-a inchiriat garajul unei societati cu sediul in Brestovat, „specializata in cultivare de cereale, exclusiv orez, legume si plante producatoare de seminte„, dupa cum se prezinta pe internet.

Reprezentantii fermei si-au stabilit un adevarat punct de lucru in Timisoara si vindeau de la produse de patiserie, pana la fructe si legume si alcool. Un ABC real, spun reprezentantii Politiei Locale, care nu i-au iertat si i-au amendat pentru ca nu aveau acte pe garajul transformat in magazin.

„Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au depistat in cursul zilei de ieri o societate comerciala care functiona fara a detine niciun document pentru un punct de lucru deschis in zona Circumvalatiunii. La verificarea efectuata, politistii locali au stabilit ca societatea comerciala cu sediul in Brestovat comercializa produse alimentare intr-un garaj de pe strada Timis, fara a detine vreun act pentru aceasta locatie”, transmit reprezentantii Politiei Locale.

Firma s-a ales cu o amenda de 10.000 de lei, conform Legii 12 din 1990, iar timisoreanul care si-a pus garajul la dispozitie, cu chiria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ceva detalii? articolul duce cu gindul la o pravalie improvizata intr-un garaj pe terenul primariei dar pe strada timis nu stiu sa existe asa ceva, sint doar garaje sub bloc.
    pe strada timis sint citeva garaje transformate in spatii comerciale inca din anii ’90. nu cred ca acele firme functioneaza de 20 de ani fara „acte”.

  2. Ar trebui desfiintate baterile de garaje dintre blocuri, ca nu este normal ca majoritatea sa se planga de lipsa locurilor de parcare (masinile sa ocupe benzi intregi de circulatie) iar uni sa isi foloseasca garajele ca depozite sau spatii comerciale.

    Prin desfiantare si amenajare de parcari (sau parcuri in unele zone) s-ar crea multe locuri de parcare si ar fi mult mai normal si mai civilizat, ne mai fiind nevoie cautarea nebuna dupa locuri de parcare sau lasarea masini in locuri total nepotrivite.

    • Sa manci tu …c…..at , ca nu minti ? daca tu ai avea teren in cf , intabulat si autorizatie de constructie , deci garaj ti la i dezafecta ? Poi vezi ca esti bolnav ? nu ai unde sa parchezi asta e , sunt mii care nu au unde sa parcheze .