Noutati :

Aeroportul Timisoara, pregatit sa isi reia activitatea. Pasagerii pot tranzita aerogara in siguranta. Foto

13 iunie, 2020 - 10:48 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timisoara a facut toate pregatirile necesare pentru a relua operatiunile de zboruri regulate, astfel ca de acum pasagerii pot tranzita in siguranta aerogara.

Astfel, spatiul disponibil in terminalele Aeroportului Timisoara este configurat astfel incat sa respecte cerintelele de distantare sociala.

Pasagerii sunt informati permanent prin intermediul marcajelor existente pe suprafete, sistemului audio-video, afisajului electronic si printat (panotaj, afise, flyere).

Toate suprafetele din cadrul aeroportului, precum si intreg echipamentul se dezinfecteaza de catre personalul administrativ.

Pasagerii au obligatia de a respecta regulile mentionate prin marcaje si panotaje si de a respecta masurile transmise de catre autoritatea aeroportuara, dar si de a utiliza masti pentru protectie, de a accepta screening-ul temperaturii corporale, precum si de a utiliza dispozitivele cu gel dezinfectant pentru maini amplasate in terminalele aeroportului.

Planul masurilor de protectie pentru a limita raspandirea noului coronavirus este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...