Noutati :

Adriana Bahmuteanu si Silviu Progoana sunt oficial divortati

24 ianuarie, 2013 - 07:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

S-a dat verdictul in procesul de divort dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Ambii soti se fac vinovati de desfacerea casatoriei iar custodia copiilor este comuna.

Judecatoarea a considerat ca atat reclamantul cat si parata se fac vinovati de ruperea mariajului si au pronuntat divortul din culpa comuna.

Instanta a mai stabilit custodia comuna a celor doi copii dar acestia au ca domiciliu adresa mamei mamei.

Din acest motiv, fostul deputat va plati o pensie de intretinere a minorilor in functie de veniturile nete depuse la dosar. Conform documentelor, Silviu Prigoana castiga lunar 13.000 de lei si a fost obligat sa le dea celor doi fii aproximativ o mie de euro, suma pe care de altfel a solicitat-o in sala de judecata.

Cum Maximus si Eduard i-au fost lasati mamei, judecatorii au mai stabilit si un program de vizitare la care are dreptul Prigoana.

Afaceristul ii poate lua pe cei doi copii la el doua weekend-uri, al doilea si ultimul din luna, de vineri de la orele 18.00 pana duminica la orele 18.00, micutii urmand sa stea cu tatal lor o saptamana in vacanta de iarna, dupa Craciun, si o luna in vacanta de vara, mai exact in luna august.

Totodata, Adriana va reveni la numele avut anterior casatoriei. Decizia nu este definitiva.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor