Noutati :

Adrian Severin: ‘Alegerea lui Iohannis a fost o lovitura de stat’! Protestatarii, ‘ca batalioanele de nazisti’

20 noiembrie, 2014 - 06:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
4

Fostul europarlamentar Adrian Severin, cercetat de DNA pentru luare de mita, este de parere ca alegerea lui Klaus Iohannis la presedintie a fost o lovitura de stat dictata din Europa.

„Ceea ce am vazut din ziua primului tur de scrutin si pana in duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care inca nu s-au terminat (…) a fost o adevarata lovitura de stat. Voturile romanilor (…), inclusiv problemele in mare masura artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat”, a scris social-democratul pe propriul blog.

Severin spune ca lovitura de stat nu s-a putut face decat „recurgandu-se la grupari si forte fascistoide si legionaroide” si ii compara pe oamenii care au iesit sa protesteze pentru vot liber in diaspora „batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica”.

„Tineri violenti au strigat pe strada (in Romania si in strainatate) ‘Jos comunismul!’, fara sa stie prea bine ce este acela si de ce striga. Asa au strigat si batalioanele de asalt naziste in Germania interbelica. Peste cateva luni, la fel ca pe timpul ascensiunii naziste, acesti tineri vor striga ‘Jos evreii!'”, a mai scris fostul eurodeputat.

 

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. mare bou asta…mare nesimtit….urmeaza sa l ia dna ul….

  2. Se continua cu impartirea romanilor in romani „buni” – care l-au vrut pe Ponta, si in romani „rai” (dintr-odata deveniti fascisti, tradatori de neam si tara s.a.m.d.) – care nu l-au vrut pe Ponta.
    Jenant domnule ex-

  3. Mars la gunoi spagar imputit!!!Sa-ti fie rusine si frica sa mai iesi din tara!

  4. Ma nene,nu te doare capu’??Ca asa vorbesti de parca ai avea o problema la ..,,mansarda,,.Si cind ma gandesc ca aveam o parere acceptabila despre matale..Regret..