Adrian Paunescu este in stare critica. Medicii sunt foarte rezervati

La peste o saptamana de cand se afla in spital, starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit. In cursul acestei nopti inima i s-a oprit, iar medicii au fost nevoiti sa intervina cu manevre complexe pentru a-i reporni cordul. Medicii au fost nevoiti sa efectueze manevre de resuscitare timp de cateva ore. In cele din urma, aparatele au preluat functiile cardiaca si respiratorie, insa medicii raman rezervati in privinta evolutiei pacientului. Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice. Adrian Paunescu are 67 de ani.

La peste o saptamana de cand se afla in spital, starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit.

In cursul acestei nopti inima i s-a oprit, iar medicii au fost nevoiti sa intervina cu manevre complexe pentru a-i reporni cordul.

Medicii au fost nevoiti sa efectueze manevre de resuscitare timp de cateva ore.

In cele din urma, aparatele au preluat functiile cardiaca si respiratorie, insa medicii raman rezervati in privinta evolutiei pacientului.

Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice.

Adrian Paunescu are 67 de ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Imi pare rau de acest BARD de la BIRCA,ca s-a cufundat intr-o saracie morala de nedescris,i-a trebuit politica in loc sa continue cu acest frumos proiect cultural cum a fost Cenaclul Flacara(suprimat de comunisti in 1988)Pacat ca nu a avut grija de sanatate,speriat fiind ca nu mai este in Parlament a inceput in nestire sa stea ore intregi la Irealitatea sau A3 pina la ore tirzii de noapte sa ne invete democratie…Trist este cu marii artisti care acum sint uitati,Paunescu a fost doar o unealta a stiristilor enumerati mai sus,doar sperind ca va oferi un viitor familiei,el fiind (neoficial)FALIT…Accidentul rutier pe care l-a facut sotia a fost clasat NUP,dar averea s-a dus pe daune morale…Daca la afectiunile sale pe care le are nu mai scapa cu viata,SINCER imi pare rau ca se va pierde un POET,cu politica a dat-o in bara din 23 decembrie 1989…